Before Article
Digitale menukaart in opkomst

Digitale menukaart in opkomst

Steeds meer mensen zijn elke minuut van de dag online. Met smartphone, tablet of zelfs een smartwatch. Dus er zijn ook voldoende mogelijkheden om de hele dag door online informatie op te vragen. Over restaurants, producten, voedingswaarden en bereidingswijzen.

Het wordt dus tijd voor de horeca om daar ook eens op in te springen. Met een digitale menukaart bijvoorbeeld. Waarmee je je gasten nog beter kan bedienen en informeren.

 

Groeiende populariteit

De digitale menukaart is al een aantal jaren bekend. Vooral de initiatieven Aptito (in Amerika) en het Nederlandse Twaiter. Tot op heden kwam de digitale menukaart nog niet van de grond. Maar dat lijkt te veranderen, nu de populariteit in Amerika langzaam groeit en de meerwaarde steeds duidelijker wordt.

 

Meerwaarde van de digitale menukaart

Een digitale menukaart op een tablet heeft een aantal voordelen. Allereerst is er de grote hoeveelheid informatie die je kunt weergeven ten opzichte van papier. Ook biedt een digitale kaart de mogelijkheid om informatie online aan te passen, op ieder moment en vanaf iedere locatie ter wereld. En op basis van het gekozen gerecht kan de klant direct suggesties ontvangen voor een geschikte bijpassende wijn.